clik, Fotografia

martes, 5 de julio de 2011

LA DIRECCIÓ DE PLATAFORMA PER CATALUNYA AVALUA I ORGANITZA EL PROCÉS D’EXPANSIÓ.

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciat un gran acte a la tardor per presentar el partit a nivell nacional. 


Aquest divendres, 1 de juliol, La direcció de Plataforma per Catalunya (PxC), s'ha reunit per avaluar l'expansió del seu projecte polític pel conjunt estatal. L'anunci de la creació del partit identitari d'àmbit espanyol ha generat una gran expectativa, durant aquestes setmanes PxC ha rebut més d'un centenar de contactes, mostres d'adhesió i oferiments per vincular-se i treballar en la nova formació. 

Durant la reunió August Armengol i Joan Garriga han comentat els aspectes jurídics i organitzatius, José María Ruiz, David Parada i Enric Ravello han fet una anàlisi de les sol•licituds rebudes. 

En aquest sentit el president de PxC, Josep Anglada, ha dit que “s'està valorant la possibilitat d'organitzar properes i immediates reunions en els llocs on ja es poden constituir grups de suport concrets com podria ser Saragossa i Castelló”, i ha afegit que “a la tardor tenim previst ja celebrar un gran acte públic en el qual es presentarà la sigla política que actuarà en la resta de l'Estat espanyol, i es donarà a conèixer la composició del seu organigrama i direcció”. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario